bases-concurs-frontal
bases-concurs-dorsal

Més de 280 nens i nenes entre 5 i 17 anys van participar en el primer Concurs  del Parany a l’Aparador de la UCR.

En aquesta primera edició, que va ser tot un èxit, els nens i nenes de Ripollet van gaudir d’una gran activitat en la que es conjugava juventut+comerç+descobriment de la ciutat.

Un plàtan a una joieria? Un martell a una perruqueria? Una ampolla d’aigua a una botiga de roba? Una llauna de refresc a una botiga d’animals?  Una barra de pa que val 10.000€ al forn? Fins a 59 van ser els paranys, les “bogeries” que havien de trobar els participants als diversos aparadors.

Amb un plànol en el que apareixien indicats els  59 establiments participants, els nens i nens havien de passar per cadascun d’ells i buscar en els seus aparadors quin era l’objecte / cartell “trampa” i apuntar-ho a l’espai delimitat en el mateix plànol.  Per tal d’entrar a concurs, els participants havien de tenir correctament el 75% dels paranys apuntats a la butlleta (el mateix plànol que el podien trobar a tots els establiments participants).

En un acte públic el dia 27 de novembre, es va fer el sorteig dels 12 premis entre els quals hi havia fins i tot una tauleta. Els regals van ser aportacions dels propis establiments participants.

En definitiva, una divertida activitat per fer en família, amb amics, sols …. però que permet conèixer  establiments comercials de Ripollet de tot tipus!

BASES DEL Ir CONCURS “EL PARANY A L’APARADOR” DE LA UNIÓ DE COMERCIANTS DE RIPOLLET

El Ir Concurs “El parany a l’aparador” de la Unió de Comerciants de Ripollet es regirà per les següents bases:

 1. L’objecte del concurs és localitzar el màxim nombre possible de paranys que hi haurà entre els dies 10 i 23 de novembre de 2016, als aparadors dels establiments participants.
 2. Cada establiment té un parany a l’aparador, el qual romandrà al mateix lloc durant tots els dies que dura el concurs.
 3. Als bars, restaurants, estancs, administracions de loteria i tots aquells establiments on no es permet o no s’aconsella l’entrada de menors, s’exposarà el parany a l’aparador per mitjà d’un cartell, en el qual s’oferirà un servei o una oferta que no tindrà res a veure amb l’activitat de l’establiment.
 4. Es pot obtenir les butlletes oficials en qualsevol dels establiments adherits a la campanya.
 5. Pot participar-hi tothom que tingui entre 5 i 17 anys.
 6. Entraran en el sorteig les butlletes que hagin encertat el 75%, o més, dels paranys dels establiments participants (tenint en compte els punts 8, 9 i 10 d’aquestes bases).
 7. Els paranys s’han de descriure correctament a les línies corresponents de cada establiment.
 8. Cada participant només pot emplenar una butlleta. En cas de lliurar-ne dues o més, se’n triarà una a l’atzar i les altres es destruiran.
 9. Les butlletes es poden lliurar fins a les 20 h del dia 23 de novembre, a qualsevol dels establiments adherits al concurs. BASES DEL Ir CONCURS “EL PARANY A L’APARADOR” DE LA UNIÓ DE COMERCIANTS DE RIPOLLET
 10. El sorteig dels guanyadors es farà el dia 27 de novembre i en sortiran 12 butlletes premiades. Els premis són els següents:
  • 1a butlleta: tall de cabell i samarreta infantil
  • 2a butlleta: motxilla i ratolí d’ordinador
  • 3a butlleta: samarreta i paraigües infantil
  • 4a butlleta: tovallola de microfibra i estoig de colònia
  • 5a butlleta: mes de classes gratuïtes i bambes
  • 6a butlleta: teclat i ratolí d’ordinador i calçat infantil
  • 7a butlleta: 1 kg de llaminadures, peluix i motxilla
  • 8a butlleta: calculadora científica i dessuadora dels Minions
  • 9a butlleta: MP4, auriculars i joc de Playmobil
  • 10a butlleta: motxilla amb llaminadures i rellotge infantil
  • 11a butlleta: altaveus, pal de selfie i MP4
  • 12a butlleta: tauleta
 11. El lliurament dels premis tindrà lloc diumenge 27 de novembre de 2016, a les 12.30 h, en un acte públic, a la pista de l’Esbar de Ripollet (rbla. de Sant Esteve, s/n).
 12. La Unió de Comerciants de Ripollet podrà utilitzar el concurs i els resultats que se n’obtinguin en qualsevol forma de promoció de l’entitat.
 13. Participar en el concurs implica la plena acceptació d’aquestes bases.
 14. Qualsevol incompliment de les bases anul·la la butlleta. En cas de dubte sobre la interpretació de les bases o bé per resoldre casos que no s’hi preveuen, prevaldrà el criteri que adopti la Unió de Comerciants de Ripollet.

Premiats del sorteig

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies