Aquest Nadal us farem molts regals!

Durant el mes de desembre i fins el dia de Reis, els clients dels establiments associats a la UCR que participen a la campanya de Nadal, ha rebut més de 40.000 butlletes que han emplenat i dipositat a les urnes destinades.

Dilluns dia 07 de gener a les 21h al Centre Cultural de Ripollet va tenir lloc el sorteig en un acte públic i es van extraure les 8 butlletes guanyadores dels 8 lots de premis cedits pels establiments participants valorats en més de 3000€!

La Mª del Carmen Carracedo (butlleta de Perfumeria Heri), Laura Sánchez (butlleta de Vida Animal) Mª Concepción Ramos (butlleta de Calefaccions Gaserveis), Mª Dolors Gelabert (butlleta de Textil Hogar Morales), Nati Romásn (butlleta de Textil Hogar Morales), MªIsabel Anton (butlleta de Textil Hogar Morales), Angústias Martínez (butlleta de Las Cositas de Sílvia), Mayte Palomeque (butlleta de Perruqueria Da Groove) van  recollir el seu premi en l’acte de lliurament de premis el dia 13 de gener a les 12h a l’espai Domènec Torras del Teatre Auditori de Ripollet .

Els 8 lots de regals han estat exposats als aparadors de Tinsal Electrodomèstics i d’ Òptica Alós durant tota la campanya.

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies