Des de la UCR ens plau presentar-vos la propera campanya de Nadal 18/19.: Aquest Nadal us farem molts regals!

 

DESCRIPCIÓ I DINÀMICA DE LA CAMPANYA

Durant el mes de desembre i fins el dia de Reis, els clients que facin qualsevol compra als negocis UCR participants a la campanya, rebran unes butlletes en les que només hauran de posar nom i telèfon.

Aquestes butlletes es dipositaran a les urnes que hi haurà a cadascun dels establiments participants i al Centre Cultural de Ripollet (Rbla. Sant Jordi, 2).

Amb totes les butlletes participants, es farà un sorteig el dia 07 de gener a les 21h al Centre Cultural de Ripollet.  Es trucarà per telèfon  les persones guanyadores i se’ls notificarà que han estat les agraciades i que per a recollir el seu premi, hauran d’assistir a l’acte de lliurament de premis el dia 13 de gener a les 12h a l’espai Domènec Torras del Teatre Auditori de Ripollet .

 

PREMIS

Els premis enguany seran diversos lots de diferents productes de tot tipus cedits pels establiments participants superant els 3000€ en regals: experiències, restaurants, moda, serveis, regal, joieria, pastisseria, òptica, bolsos, complements… desenes i desenes  de regals!!!

Aquests premis estaran exposats en diversos dels establiments participants per tal que la gent els pugui veure de manera pública i gaudir dels grans regals que poden arribar a guanyar.

Des de la UCR es farà publicitat tant a xarxes socials com a mitjans escrits de cadascun dels establiments participants i els premis cedits.

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies