Per qualsevol consulta pots fer servir aquest formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu. O bé pots trucar-nos al telèfon o escriure’ns al correu electrònic.

Contacte

3 + 15 =

D’acord amb l’establert per la llei Orgànica 15/1999 l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incrporades a un fitxer automatitzat sota la resposanbilitat de la Unió de Botiguers de Ripollet amb l’ única finalitat d’atendre les seves consultes i remetre la informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d’accès, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça Pau Casals 35 entlo 1a de Ripollet, 08291 (Barcelona).
Mentres no se’ns comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vosté es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que disposem del seu consentiment per a utilitzar-les per a les finalitats esmenades.
L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

UCR

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies