Avantatges exclusives entre associats UCR

Si ets associat a la UCR entra i descobreix les desenes de descomptes dels quals pots gaudir en els establiments associats.

Guia descomptes UCR maig18

 

Calendari laboral 2018

Consulteu el calendari laboral i els festius de possible obertura comercial  a Ripollet i a Catalunya. Els dos festius locals a Ripollet són el 21 de maig i el 27 d’agost.

http://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/calendarilaboral/

De cara al 2018, els dos festius de possible obertura a Ripollet a banda dels estipulats per la Generalitat de Catalunya són el 6 de maig  i el 30  de desembre amdós, quedant el calendari de la següent manera a Ripollet:

https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/20180108_Calendari-dobertura-de-festius-2018

Formació

Estem treballant en noves formacions/xerrades d’interès. Si ets un establiment associat i necessites o tens inquietud per alguna formació en concret, contacta’ns i en parlem!
Actualment estem treballant en una formació de 30h en l’Atenció al Client, en breu rebreu més informació al respecte.

Convenis i Descomptes

Convenis i descomptes gràcies a la UCR.

Ripollet al dia

Avantatges pels associats de la UCR:

  • 20% de descompte sobre la tarifa del Ripollet al Dia + una inserció de regal a partir de tres insercions (3+1)
  • Aparèixer gratuïtament a la guia online de la web
  • Classificats gratuïts
  • Textos gratuïts a les seccions (gourmet, benestar… etc) de la revista per aquells comerços associats que signin un contracte igual o superior a les sis insercions.

Descarregar Conveni Ripollet al dia

Banc Sabadell

A Banc Sabadell volem treballar en PRO de vostè. Per això mantenim un acord de col·laboració amb la Unió de Botiguers de Ripollet (UBR) per oferir-li uns avantatges exclusius en la contractació de productes financers.

Descarregar Conveni Banc Sabadell

PIMEC

La UCR com a entitat de comerç associada a PIMEC (Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), ofereix i fa extensius als nostres establiments associats, els següents avantatges:

Descomptes PIMEC per als socis

Avantatges i serveis

OUTDOOR MEDIA MARKETING

La UCR va signar un conveni de col·aboració amb l’empresa de publicitat OMM que gestiona els elements de mobiliari urbà de Ripollet on poder insertar publicitat.

Amb aquest conveni, totes les empreses associades a la UCR que contractin un espai publicitari dintre de Ripollet per un mínim de dos mesos, s’estalviaran el cost d’impressió del material així com el cost de col·locació. A més a més, els preus seran especials per als associats UCR . Per a més informació contactar amb la UCR.

 

 

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies