El proper dissabte 6 d’octubre de 2018 coincidint amb la Nit del Comerç local que esdevindrà a la Plaça de Pere Quart, des de la UCR organitzarem la fira Fem de comerciants!,  fira en la que es convida als infants de Ripollet de fins a 12 anys a sortir al carrer, muntar una paradeta amb els seus llibres, joguines etc… que ja no fan servir i oferir-les al públic a preus simbòlics.

Aquesta activitat és totalment lúdica i pretén fer sentir-se com a botiguers reals als nostre infants, potenciant diverses actituds: escoltar, relacionar-se amb desconeguts, empatia, saber esperar, valorar l’esforç de les coses etc… és una activitat d’aprenentatge, lúdica i no lucrativa.

Aquesta activitat es desenvoluparà a la Rambla Sant Esteve a l’alçada de la plaça Pere Quart però a la calçada de la rambla, des de les 18h fins a les 21h.
Cadascun dels participants portarà tot el seu material: taula, tela, producte etc… i en tot moment estarà acompanyat per un adult responsable.

La participació estarà limitada a 15 parades d’unes mides màximes concretes i es faran les inscripcions per correu electrònic a la UCR : ucr@ucripollet.cat indicant nom de l’infant, nom de la persona tutora, edat de l’infant i telèfon i correu electrònic de la persona tutora . L’ordre d’inscripció serà per estricte ordre de recepció de sol·licituds i hi haurà de termini per fer-les fins el divendres 28 de setembre  a les 15h .

Normativa Fem de comerciants!

Els participants es comprometen a assistir a una reunió informativa prèvia el dia 4 d’octubre a les 19:30h  amb la UCR per conèixer el funcionament.

En aquesta reunió es remarcarà que els preus seran simbòlics i amb un import màxim per producte  atès que la fira és una oportunitat de jugar i aprendre a valorar com és la feina d’un comerciant i NO com a una oportunitat de negoci.

 

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies