El passat dissabte 6 d’octubre de 2018 coincidint amb la Nit del Comerç local que es va fer a la Plaça de Pere Quart, des de la UCR vam  organitzar la fira Fem de comerciants!,  fira en la que es convida als infants de Ripollet de fins a 12 anys a sortir al carrer, muntar una paradeta amb els seus llibres, joguines etc… que ja no fan servir i oferir-les al públic a preus simbòlics.

Aquesta activitat és totalment lúdica i pretén fer sentir-se com a botiguers reals als nostre infants, potenciant diverses actituds: escoltar, relacionar-se amb desconeguts, empatia, saber esperar, valorar l’esforç de les coses etc… és una activitat d’aprenentatge, lúdica i no lucrativa.

Va ser una gran tarda on tant infants com adults van gaudir del comerç i de la importància dels comerciants en la nostra societat.

 

 

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies