A l’abril, des de l’1  i fins el dia 30 d’abril 2016, vam gaudir del FotoShopping: portem les exposicions de diversos fotògrafs de l’entitat ripolletenca AFR* als establiments de la UBR**. Una conjugació de comerç i art que vol donar vida i moviment a Ripollet.

Cada establiment participant va acollir una exposició de temàtica lliure de 5 fotografies. A més a més, la majoria dels participants ,un dia concret, van oferir una petita festa moment en que el fotògraf va estar present per a poder explicar la seva obra tot oferint un refrigeri. Us convidem a visitar www.fotoshoppingripollet.com i seguir a través de Facebook: Fotoshopping i Twitter: @fotoshopping_1 tota la informació al respecte.

Un gran esdeveniment, novedós, multicultural i multidisciplinar en el que el comerç de Ripollet vol apropar la cultura a la seva gent!!!

* Acció Fotogràfica Ripollet        **Unió de Botiguers de Ripollet

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies