Des de l‘1 de desembre de 2016 al 5 de gener de 2017, els establiments de la UCR, Mercat Municipal, Gremi d’Hostaleria, Gremi d’instal·ladors, adherits a la campanya regalaran butlletes de participació en el sorteig de més de 5.000 € en premis directes (vals de 10 € de compra als establiments adherits).

Les butlletes podran estar premiades amb descompte directe i d’altres que no tenen premi directe. Aquestes últimes es podran emplenar i dipositar a la urna que hi haurà a cada un dels establiments, per a participar al sorteig 500 € en vals de compra. D’aquest sorteig en sortiran 5 butlletes premiades amb 10 vals de 10 € en compres, el vals seran acumulables i es podran bescanviar a qualsevol dels establiments adherits a la campanya de Nadal.

El sorteig de les butlletes dipositades a les urnes dels establiments se celebrarà el 14 de gener a les 12 hores a la plaça de Pere Quart / plaça del Molí, ( les butlletes tenen un error d’impremta i anuncien que el sorteig serà el dia 7 de gener, us demanem disculpes).

El passat 14 de gener a les 12h va tenir lloc el Sorteig dels 5 premis de 100€ cadascun que repartien la Unió de Comerciants de Ripollet, el Mercat Municipal, el Gremi d’instal·ladors i pimes del metall i el Gremi d’Hostaleria i Turisme entre tots els participants a la campanya de Nadal “Comprar a Ripollet té premi”.
La participació va ser molt elevada, més de 100.000 butlletes entraven a sorteig  i els cinc afortunats van ser:
  • Manoli Díaz Baños
  • Esperanza Barrantes
  • Ester Roviralta
  • Mariana Ardeleann
  • Jordi Vallespí
Des del mateix 14 de gener i fins el 31 de gener, tant els 5 guanyadors de 100€ cadascun com els més de 400 guanyadors en premis directes de 10€ cadascun repartits al llarg del mes de desembre’16 i fins el dia 5 de gener de 2017 a tots els establiments particiànts a la campanya, poden gaudir dels seus premis.

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies