Arribava el Nadal i des de la Unió de Comerciants de Ripollet vam voler apostar per un Nadal responsable, social, sostenible, conscient, implicat i de futur.

Enguany per compres/ serveis fetes als establiments associats, s’ha ofert  l’oportunitat d’emplenar butlletes per tal de poder entrar en un sorteig de fins a 1000€ a gastar als establiments associats.

Des del 3 de desembre i fins el 6 de gener s’han pogut dipositar les butlletes a les urnes que es trobaven als mateixos establiments UCR.

Els premis han estat : 3 premis de 300€ cadascun a gastar als establiments UCR (mínim 3 establiments diferents per guanyador) i un premi de 100€ a gastar mitjançant la targeta regal Més! de Ripollet entre els establiments UCR que estan dintre de la plataforma Més!

El sorteig dels 3  premis tinguè lloc el dimecres 8 de gener a les 21h en un acte obert a la sala d’actes del Centre Cultural de Ripollet, Rambla Sant Jordi, 2-4, on vam comptar amb la presència de la regidora de comerç de l’ajuntament de Ripollet, la Meritxell Caler.

Les persones guanyadores van gaudir  d’un matí de compres el dissabte 18 de gener, matí en el que totes plegades i acompanyades per personal UCR, van gaudir del comerç local tot gastant els seus premis.

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies