Enguany és la quarta edició d’un concurs que sempre ha tingut molt èxit en el que es conjuga infància i comerç: és una activitat molt divertida on es convida a tots els infants de 3 a 12 anys de Ripollet a que passin una bona estona tot jugant a fer de detectius:
trobar un martell en una botiga de roba, un iogurt en una rellotgeria o fins i tot una escombra en una perfumeria són alguns dels paranys/disbarats que hem trobat en altres ocasions… per tant… ara a jugar!!!
Com a novetat, enguany s’ha volgut aprofitar per a fer-ho durant les vacances escolars de Setmana Santa per tal que els infants tinguin temps més que suficient per passejar per Ripollet, conèixer els comerços que han participat d’aquest divertit joc i puguin a més a més tenir l’oportunitat de guanyar desenes de premis on el premi gran serà un patinet elèctric o hoverboard kart (en funció de l’edat).
Per a participar, els infants han de recollir la butlleta on hauran d’anotar els paranys de cadascun dels establiments participants, emplenar TOTES les dades de contacte.
En aquesta ocasió, 47 són els establiments participants que de ben segur ens faran unes estones ben divertides!!!
I enguany un centenar d’inafants han participat al concurs que va culminar el passat 5 de maig amb el sorteig dels 30 premis oferts pels establiments patrocinadors.
Moltes felicitats a la Lucia, la Irene, el Jorge, l’Arnau, la Leire, la Marta, l’Álvaro, l’Anna, l’Èric i l’Ariadna…. i moltes gràcies a tots els participants!!!

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies