Enguany és la quarta edició d’un concurs que sempre ha tingut molt èxit en el que es conjuga infància i comerç: és una activitat molt divertida on es convida a tots els infants de 3 a 12 anys de Ripollet a que passin una bona estona tot jugant a fer de detectius:
trobar un martell en una botiga de roba, un iogurt en una rellotgeria o fins i tot una escombra en una perfumeria són alguns dels paranys/disbarats que hem trobat en altres ocasions… per tant… ara a jugar!!!
Com a novetat, enguany s’ha volgut aprofitar per a fer-ho durant les vacances escolars de Setmana Santa per tal que els infants tinguin temps més que suficient per passejar per Ripollet, conèixer els comerços que han participat d’aquest divertit joc i puguin a més a més tenir l’oportunitat de guanyar desenes de premis on el premi gran serà un patinet elèctric o hoverboard kart (en funció de l’edat).
Per a participar, els infants han de recollir la butlleta on hauran d’anotar els paranys de cadascun dels establiments participants, emplenar TOTES les dades de contacte.
En aquesta ocasió, 47 són els establiments participants que de ben segur ens faran unes estones ben divertides!!!
Tant  les 3000 butlletes que s’han fet com les urnes es troben als establiments participants i al Centre Cultural i hi ha de termini fins els dia 27 d’abril per a dipositar les butlletes degudament emplenades.
També es pot descarregar la butlleta aquí: DIPTIC PARANY 4
Totes les butlletes seran corregides per la Junta de la UCR i entraran a sorteig les que tinguin més d’un 75% dels paranys correctes així com totes les dades de contacte i consentiment degudament emplenades i signades.
El sorteig desl premis entre totes les butlletes emplendaes i correctes es farà en un acte públic a les 13:30h el proper diumenge 5 de maig a la Fira de Comerç que organitza la UCR a la Rambla Sant Esteve .

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies