ACCIÓ POSPOSADA FINS A NOVA DATA
Des de la UCR treballem de valent amb un únic objectiu: potenciar, apropar i posar de relleu els valors i la gran importància del comerç i serveis de proximitat.
Bé doncs en aquesta línia us presentem la campanya del tercer trimestre:
Posem cara al comerç local!

✅ OBJECTIUS de la campanya
Aquesta campanya preten apropar tots els establiments i empreses de Ripollet associades a la UCR, a la ciutadania a través de vinils instal·lats a cadascun dels establiment UCR.
En aquests vinils apareixeran les cares dels protagonistes de la pel·lícula, és a dir, les dels comerciants, amb una finalitat molt marcada: personalitzar, apropar, identificar i sensibilitzar a la ciutadania de quins són les persones protagonistes i responsables de que hi hagi il·luminació i neteja als carrers, vida durant gran part del dia, seguretat, interrelació personal, creació de llocs de treball i un llarg etcètera d’aspectes que fan realitat la vida actual a Ripollet.
? Volem oferir-los el protagonisme que es mereixen!!!!?
✅ DESCRIPCIÓ de la campanya
En aquesta ocasió comptem amb la col·laboració Acció Fotogràfica de Ripollet que seran les
persones encarregades de fer les fotografies que seran les que apareixeran als vinils que es posaran a tots els establiments.Aquests vinils  seran diferents, és a dir, cada vinil tindrà cares diferents de manera que a cada establiment  tindran les cares d’altres associats.
D’aquesta manera donem visibilitat a cadascuna de les empreses a espai diferents de la ciutat i guanyem projecció empresarial.
Aquesta és una campanya que vol apropar el sector comercial i empresarial a la ciutadania, posar i identificar personalment el comerç amb les persones, donar el protagonisme que es mereixen les persones que formen part d’un dels eixos vertebradosr de la nostra societat, l’economia local.

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies