EL passat diumenge 3 d’abril, va tenir lloc la gran Fira de comerç , serveis i restauració organitzada per la UCR on vam comptar amb una activitat de dinamització infantil gestionada per La Traça, l’Espai d’Art de l’Enfira’t.

En aquest espai els infants van poder dibuixar amb total llibertat les seves històries que prèviament s’havien inventat a través de materials visulas de suport i l’acompanyament dels il·lustradors professionals con el Javigaar, l’Alba, la pintora de somnis i la Núria Puig.

En aquest taller vam recollir fins a 64 obres que entre els dies 19 d’abril i 31 de maig estaran exposades als negocis UCR col·laboradors.

Durant tot aquest periode i de manera periòdica, a l’Instagram de la UCR, @ucripollet, s’aniran llançant preguntes sobre alguns dels dibuixos exposats i les respostes seran els negocis on estan les obres a les quals es fa referència.

Les butlletes de participació s’han de descarregar aquí 

         BUTLLETA DE PARTICIPACIÓ                                                    

  • Una vegada es disposi de totes les respostes, caldrà lliurar el full de participació degudament emplenat a l’ urna del Centre Cultural, Rambla Sant Jordi 2-4 de Ripollet.
  • Entre totes les butlletes que tinguin les 10 respostes correctes, es sortejarà una genial impressora 3D gentilesa de l’empresa local ZWORKS.
  • El joc és obert a tothom , i en cas de ser menor d’edat el participant, caldrà l’autorització de protecció de dades per part de la persona tutora.
  • El sorteig entre totes les paperetes guanyadores tindrà lloc a la seu de la Unió de Comerciants de Ripollet el dia 2 de juny a les 21h i la persona guanyadora serà contactada personalment per l’entitat. S’extraurà una papereta guanyadora i tres de reserva.
  • La persona guanyadora serà contactada per l’entitat el dia 3 de juny.
  • En cas de no poder localitzar la persona guanyadora en els dos dies posteriors al sorteig, es procedirà a anular aquesta butlleta i es contactarà amb la següent butlleta de reserva.
  • Una vegada finalitzat el Ripojoc, es podrà recollir el treball directament a la botiga on hagi estat exposat.

Els negocis participants són:

Atarashi comics Rambla dels pinetons 7, local 2
Bitland Computers C/ Rocabruna, 18 Local A
Cacu’s cakes C/ Rafael Alberti 16/18
Costuras C/ Pizarro, 11
Customoon C/ Monturiol, 21 baixos
ElectroRambla Rambla Sant Jordi, 21
Englich Torras C/ Nou 49 Galeries Mercacentre Local 7
Estudi deCuina C/Padró, 35 local
Farmàcia del Mercat C/Nou, 58
Gestoria Franco C/ Pau Casals, 20 baixos
Il•lusió Dolça C/ Afores , 46
Joieria Riera Rambla Sant Esteve nº10
La Petite Librairie C/Puigmal 38
llar d’infants Somnis C/ rizal 5
Maria Ruiz Modes Rambla Sant Jordi 43-45
Moda Intima Rosina C/Padró, 37
Modes Conxita C/ Calvari 64
Mon dolç Rambla sant jordi 102
MT Idiomes / Kids&Us C/ Federico Garcia Lorca, 3
Òptica Alos C/ Rizal 1
Papereria llibreria Quatre Rbla Sant Jordi, 122
Perfumería HERI Rambla Sant Jordi,21
Perfumeria Mary Rambla Sant Jordi, 119
Zworks C/ Puigmal, 58 Local 5

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies