El proper 11 de març, de 10h a 15h a la Rambla Sant Jordi de Ripollet, des de Covadonga i fins a Sarrià de Ter,  tindrà lloc el primer Ripostock i Fira de Comerç del 2018.

Desenes d’establiments comercials oferirán grans productes i serveis a bons preus així com informació de tot el que podem trobar als seus comerços. Roba, calçat, regal, complements, educació, llaminadures i un llarg etcètera de productes t’hi esperen!!!!

A més a més, enguany la UCR i l’AVV de Can Mas treballem plegat per oferir a la ciutadania un dia rodó! La nostra fira coincidirà amb el 40è Concurs de Migas de Ripollet de l’AVV de Can Mas i estarà amenitzat per espectacles de ball i servei de bar.

I no ens estem de res!!!! Sortejarem també un hoverboard, un sopar per a dues persones , entrades al teatre  entre totes les persones compradores a la nostra fira… QUE NO T’HO EXPLIQUIN!!!

No en tens prou? Doncs tenim més: vine a la nostra fira, busca el photocall, fes-te una foto ben divertida, fes-te seguidor del nostre perfil a Facebook o Instagram @ucripollet , puja la foto a les xarxes socials amb el hashtag #Ripostock18 #UCR, fes like i entra en el sorteig de 20€ a gastar als establiments participants al Ripostock… ens hem tornat boj@s!!!!

bases sorteig Instagram Ripostock 11 març 2018

Un gran moment per sortir al carrer i viure Ripollet!!!

Si us interessa participar-hi, empleneu la fitxa i feu-nos-la arribar abans del dia 1 de març de 2018 a ucr@ucripollet.cat

Fitxa participant RIPOSTOCK 11 03 18