UN SANT JORDI DE FOTO!

Arriba la Diada de Sant Jordi i des de la UCR volem que les xarxes s’omplin de fotos al respecte i els establiments comercials de la UCR ho premiaran!!!

A través d’ Instagram farem un sorteig de tres premis entre totes les fotografies participants que compleixin els següents requisits:

  • A la fotografia ha d’aparèixer un establiment comercial de la UCR d’alguna manera que sigui reconeixible l’establiment.
  • A la fotografia ha d’aparèixer algun element que identifiqui la Diada de Sant Jordi (parlem de tot tipus d’elements deixant anar la imaginació: dracs, princeses, llibres, roses, princeses, cavallers, senyeres etc…)
  • Les persones participants han de ser seguidores del perfil d’ Instagram de la UCR.
  • Les fotografies hauran d’estar etiquetades amb els coixinets #UCR #mesquecomerç #SantJordiUCR18 i s’haurà d’etiquetar a la @ucripollet
  • El vostre Instagram ha de ser públic, si no ho és no podrem veure la vostra publicació

Totes les fotografies que compleixin les bases estaran identificades amb un número i el dia 22 d’abril a la fira de Sant Jordi a la Rambla, es farà el sorteig públic dels tres premis en joc.

Revisa les bases del concurs bases concurs de Sant Jordi

Totes les fotografies participants estaran exposades a la carpa de la UCR el mateix dia. Els terminis per a publicar les fotos serà del 2 d’abril al 19 d’abril de 2018.

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies