Aquest Nadal serà de ben segur un Nadal diferent, però no per això deixarem de gaudir de la seva màgia!!!
I què millor que gaudir-lo de la mà del nostre comerç de proximitat, amb els nostres veïns i veïnes, col·laborant en l’economia local.
Enguany la campanya de Nadal que se situa sota l’eslògan Aquest Nadal queda’t a casa, queda’t a Ripollet!  i vol fer un clam dual al fet de cuidar-se amb la situació que estem vivint esdevinguda per la Covid19 així com convidar i animar a la ciutadania a quedar-se a Ripollet, a consumir al poble i a apostar i invertir en l’economia local per a les compres nadalenques.
Aquesta campanya es vehicula a través d’unes targetes que es trobaran als establiments associats i que les persones que vulguin optar al sorteig de 5 premis de 200€ a bescanviar als propis comerços UCR, hauran d’emplenar amb 6 segells de diferents negocis on hagin realitzat alguna compra i/o consumit serveis.
Aquestes targetes, un cop emplenades, les podran dipositar a les urnes dels establiments associats i el diumenge 10 de gener tindrà lloc el sorteig dels propis premis.
A més a més, enguany hem volgut incorporar visions diferents i fer participar a diferents col·lectius socials en aquesta campanya per fer-la més social i és per això que el disseny de la campanya ha estat realitzat per alumnes de publicitat de l’Institut Jaume Mimó.
La UCR té molt clar que som molt més que comerç i que cal cooperar amb diferents agents socials per engrandir les accions.
Aquesta campanya treballa diferents aspectes molt importants:
  • la promoció del teixit comercial local a través de la promoció entre la ciutadania
  • la inversió dels premis en el propi teixit.
  • la seguretat de les persones convidant a reduir la mobilitat a nivell local
  • la cooperació amb un sector juvenil educatiu.
La campanya comença la primera setmana de desembre fins els dia 5 de gener.

La Júlia Segon guanyadora del concurs de cartells de Nadal amb el seu disseny guanyador.

Consulta aquí les bases del concurs: Bases Nadal UCR 2020

 

 

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies