Convenis i Descomptes

Convenis i descomptes gràcies a la UCR.

Ripollet al dia

Avantatges pels associats de la UCR:

  • 20% de descompte sobre la tarifa del Ripollet al Dia + una inserció de regal a partir de tres insercions (3+1)
  • Aparèixer gratuïtament a la guia online de la web
  • Classificats gratuïts
  • Textos gratuïts a les seccions (gourmet, benestar… etc) de la revista per aquells comerços associats que signin un contracte igual o superior a les sis insercions.

Descarregar Conveni Ripollet al dia

Banc Sabadell

A Banc Sabadell volem treballar en PRO de vostè. Per això mantenim un acord de col·laboració amb la Unió de Botiguers de Ripollet (UBR) per oferir-li uns avantatges exclusius en la contractació de productes financers.

Descarregar Conveni Banc Sabadell

PIMEC

La UCR com a entitat de comerç associada a PIMEC (Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), ofereix i fa extensius als nostres establiments associats, els següents avantatges:

Descomptes PIMEC per als socis

Avantatges i serveis

INSTALACIONES J.M.M. TEJADA – FENIE ENERGIA

Tots els associats a la UCR tenen a la seva disposició la possibilitat de tenir de manera gratuïta un assessorament en el tema energètic per part de l’empresa local J.M.M Tejada que comercialitza Fenie Energia.

De tota confiança, Tejada oferirà una comparativa entre el servei del què disposeu actualment i una nova proposta amb Fenie Energia, sent realistes i buscant sempre l’estalvi i la sostenibilitat del vostre negoci.

A banda Instalaciones J.M.M. Tejada ofereix servei d’instal·lació, reparació i manteniment en aigua, gas, electricitat, calefacció i aire condicionat, energia solar, sistemes de protecció contra incendis, equips de bombeig, geotermia, domòtica, aerotèrmia, assessorament tècnic.

Paral·lelament Tejada compta també amb l’empresa local Proteja Sistemas de Seguridad, que us oferiran la mateixa confiança i professionalitat però en el secxtor de la protecció, alarmes, sistemes de control i incendis.

Podeu contactar amb ells a:

  • Rambla de Sant Jordi número 134 de Ripollet
  • Per telèfon a 93.015.31.80 / 675.01.12.01
  • A través de l’adreça electrònica instejada@instejada.es

 

INFO DISCRIMINACIÓN HORARIA

 

Avantatges entre associats UCR

 

guia-de-serveis-ucr desembre’17

 

Calendari laboral

Consulteu el calendari laboral i els festius de possible obertura comercial  a Catalunya. De cara al 2017, els dos festius de possible obertura a Ripollet a banda dels estipulats per la Generalitat de Catalunya són el 3 i el 31 de desembre amdós.

http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Calendari-dobertura-comercial-autoritzada-per-al-2017

calendari laboral 2017

Formació

Estem treballant en noves formacions/xerrades d’interès.