Avantatges exclusives entre associats UCR

Si ets associat a la UCR entra i descobreix les desenes de descomptes dels quals pots gaudir en els establiments associats.

Guia descomptes UCR 2020

 

Calendari laboral 2020

El calendari laboral per al 2020 a Ripollet contempla els següents dies festius:

1 i 6 de gener
10 i 13 abril (Setmana Santa)
1 maig
1 i 24 juny (1 juny festiu local Segona Pasqua)
15 i 31 agost (31 agost festiu local per Festa Major)
11 setembre
12 octubre
1 novembre
6, 8, 25 i 26 desembre

Trobareu  més informació https://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/guia-horaris-comercials/

Formació

La transformació digital és una realitat que estem vivint i a la que ens hem d’adaptar si volem estar al dia al nostre negoci.

Des de la UCR en col·laboració amb Secartys i la Generalitat de Catalunya, hem organitzat dues jornades de tallers pràctics sobre transformació digital.

Aquests tallerss són totalment gratuïtes per als nostres associats i es faran els dies 10 i 17 de febrer en horari de migdia -15h a 17h– a les nostres instal·lacions de Pau Casals 35 entlo 1a de Ripollet.

En aquesta ocasió les dues jornades tenen un temari obert atès que es seguirà segons de demanda de les persones assistents, sempre tractatnt temes i eines de transformació digital a l’empresa.
 
Si esteu interessats, només heu de contactar amb l’entitat.
Aquestes formacions són obertes tant a titulars dels establiments com als propis treballadors.
 
 

Convenis i Descomptes

Convenis i descomptes gràcies a la UCR.

Ripollet al dia

Avantatges pels associats de la UCR:

  • 20% de descompte sobre la tarifa del Ripollet al Dia + una inserció de regal a partir de tres insercions (3+1)
  • Aparèixer gratuïtament a la guia online de la web
  • Classificats gratuïts
  • Textos gratuïts a les seccions (gourmet, benestar… etc) de la revista per aquells comerços associats que signin un contracte igual o superior a les sis insercions.

Descarregar Conveni Ripollet al dia

PIMEC

La UCR com a entitat de comerç associada a PIMEC (Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), ofereix i fa extensius als nostres establiments associats, els següents avantatges:

Descomptes PIMEC per als socis

Avantatges i serveis

OUTDOOR MEDIA MARKETING

La UCR va signar un conveni de col·aboració amb l’empresa de publicitat OMM que gestiona els elements de mobiliari urbà de Ripollet on poder insertar publicitat.

Amb aquest conveni, totes les empreses associades a la UCR que contractin un espai publicitari dintre de Ripollet per un mínim de dos mesos, s’estalviaran el cost d’impressió del material així com el cost de col·locació. A més a més, els preus seran especials per als associats UCR . Per a més informació contactar amb la UCR.

 

 

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies