El Coaching és un procés que et transporta del lloc on estàs al lloc a onvols estar. El Coach és la persona que t’acompanya durant aquest canvi, t’ajuda a potenciar les teves habilitats, els teus recursos propis i el talent. Un curs de Coaching a més d’ ajudar‐te a aconseguir els objectius,aporta tècniques i eines que serveixen per a qualsevol altre objectiu, sigui personal o laboral.

Aquesta formació ha estat impartida per la coach Anna Rojas.

OBJECTIUS DEL CURS:

– aconseguir els objectius del negoci.
– Utilitzar la metodologia del Coaching per aconseguir objectius propis i/o  obtenir major rendibilitat i productivitat.
– Aprendre tècniques i eines de automotivació i motivació dels equips de treball
– Consecució dels objetius

CALENDARI DEL CURS: sessions de 2 hores, de 21h a 23h a les nostres instal·lacions de Pau Casals 35 entlo 1a de Ripollet.

dilluns 14 de maig, dimecres16 de maig, dilluns 28 de maig, dimecres 30 de maig

A través d’aquestes 8 hores hem après un munt de coses que de ben segur ens ajudaran tant a nivell empresarial com personal. Una formació molt enriquidora.

        

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies