English Torras

logo

Galeries Mercacentre local 7

93 580 66 48

info@englishtorras.com

www.englishtorras.com

English Torras

Amb una trajectòria de més de 25 anys ensenyant anglès a Ripollet, a English Torras disposem d'unes instal·lacions totalment adaptades als nous temps amb 13 aules digitalitzades, material de suport, jocs, llibres... un gran equip de mestres motivats i il·lusionats en la seva feina.

Des del projecte educatiu propi Fairy Tales pels més menuts fins al nivell més avançat d'anglès, a English Torras trobaràs el curs que s'adapta al teu nivell i les teves necessitats. També disposem de classes 100% de conversa molt enriquidores.

Enguany hem estat escollits com a Cambridge University Learning Partners, títol que ens reafirma com a centre d'ensenyament d'anglès de nivell amb el prestigi d' una gran entitat com és la Cambridge University.

Oferim cursos 100% presencials però de cara al curs 2018/2019 a través de la Cambridge Unversity oferim també cursos semipresencials o 100% on line, amb una gran plataforma de suport on line 24h amb tutors altament qualificats.

Un equip de més de 20 persones treballem en un projecte que de ben segur t'ajudarà a aconseguir el teu objectiu: parlar anglès.

Ofertes del comerciant

No hi ha ofertes disponibles per a aquest comerç.

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies