English Torras

logo
Galeries Mercacentre local 7

935806648

640.630.350hello@englishtorras.com
https://www.englishtorras.com/

English Torras

📌Clica aquí i veuràs el nostre vídeo on expliquem com ens hem adaptat a la nova situació.

Estem online però seguim al teu costat!

Amb una trajectòria de 30 anys ensenyant anglès a Ripollet, a English Torras disposem d'unes instal·lacions totalment adaptades als nous temps amb 13 aules digitalitzades, material de suport, jocs, llibres... un gran equip de mestres motivats i il·lusionats en la seva feina.

Des del projecte educatiu propi Fairy Tales pels més menuts fins al nivell més avançat d'anglès, a English Torras trobaràs el curs que s'adapta al teu nivell i les teves necessitats. També disposem de classes 100% de conversa molt enriquidores.

Des del 2017 hem estat escollits com a Cambridge University Learning Partners, títol que ens reafirma com a centre d'ensenyament d'anglès de nivell amb el prestigi d'una gran entitat com és la Cambridge University.

El curs 2020/21 es planteja amb molts dubtes pel que fa a la covid-19 i no us podem assegurar si al setembre (inici nou curs) podrem seguir la modalitat presencial. Depenent de les ràtios que puguem tenir a l’aula, potser no serà possible per la viabilitat del grup. El que sí que podem garantir, perquè ens està funcionant molt bé, és la modalitat Google Classroom + videoconferències + seguiment de l’alumne online.

Així doncs, encarem un nou curs amb diferents vies obertes:

  1. Opció online tot el curs (ens connectarem en horari habitual): 3 hores de videoconferències amb avaluació continuada.

  2. Opció presencial des de setembre (potser no es pot fer efectiva o bé es farà més avançat el curs).

  3. Opció online/presencial segons instruccions de salut i educació i que siguin viables per English Torras.

  4. Opció Self-study: aquesta opció només pels alumnes que vulguin treballar de forma autònoma, no desconnectar de l’anglès, però sense videoconferències i des de casa.

Un equip de més de 20 persones treballem en un projecte que de ben segur t'ajudarà a aconseguir el teu objectiu: parlar anglès.

  

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies