Des de la Unió de Comerciants de Ripollet endeguem una nova iniciativa atenent a les necessitats que ja estaven latents abans de la Covid19 però que han passat a un primer pla, com és la necessitat de disposar d’un directori comercial i empresarial local on, tant la ciutadania com el teixit empresarial local, pugui adreçar-se per trobar qualsevol empresa del municipi en un sol click.
Aquesta eina indispensable en els temps que estem vivint, consistirà en un directori on podrem accedir a la informació de contacte de tots els negocis locals associats a la UCR:
  • Nom del negoci, adreça, telèfon, WhatsApp si en disposen, adreça electrònica, xarxes socials, mapa de situació.
  • Activitat i descripció dels serveis que ofereix l’empresa: productes, serveis, marques, etc…
  • Canals de venda i sistemes de fidelització dels quals disposa l’empresa: Cliccat.cat , Targeta Més, etc…
  • Fotografies actualitzades del negoci
Des de l’entitat responem amb aquesta eina atenent la necessitat de dotar de visibilitat a internet a tots els nostres negocis associats sense la necessitat de disposar de pàgina web pròpia.

 

Actualment el que no es troba a internet, no existeix. I el teixit comercial de Ripollet, EXISTEIX!

 

Si vols formar part d’aquest gran directori empresarial, emplena el següent formulari i contactarem amb vosaltres: Formulari per formar part del directori empresarial www.deRipollet.cat

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies