-El gruix del teixit comercial i empresarial de Ripollet format per la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR), el Mercat Municipal i el Gremi d’Instal·ladors i PIMES del metall (Gremi CRM), han tret al carrer la campanya PENSA-HI!

-El sector econòmic de Ripollet ha tornat a treballar de manera conjunta de nou per treure al carrer una campanya que pretén fer reflexionar.

La iniciativa neix amb la clara intenció de fer reflexionar a la ciutadania sobre la importància i la incidència que té el comerç i l’activitat econòmica local a la nostra ciutat.

En aquesta sentit, les quatre entitats han treballat colze a colze per a crear una campanya visual que arribi a la gent de manera directa, un distintiu en forma de bombeta que ens recorda què representa tenir establiments amb activitat econòmica a la ciutat: neteja, seguretat, il·luminació, proximitat i un llarg etcètera d’aspectes que reverteixen en positiu a tota la ciutadania.

Aquest element el trobarem als aparadors i portes dels establiments comercials de la UCR, als mostradors i parades del Mercat Municipal i als vehicles d’empresa i establiments dels associats al Gremi CRM.

De la unió de les quatre entitats neix un esperit de treball cooperatiu que de ben segur tindrà continuïtat per tal de potenciar l’economia local, dinamitzant la societat, potenciant la nostra ciutat a diversos aspectes.

Podrem trobar fins a 180 bombetes que ens il·luminaran i ens faran reflexionar sobre perquè hem d’apostar per l’economia local, comprant i gaudint dels serveis que ens ofereix Ripollet i la repercussió que té a la nostra societat.

Adjuntem imatge del disseny del vinil Pensa-hi!

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús Obtenir més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies